Blog
28.02.2021.

Originalni pokloni za osmi mart - ideje za 8. mart

Kako odabrati idealan poklon za 8 mart 

 

Osmi mart je svetski dan žena i kao što mu ime i kaže, tog dana se internacionalno slavi život žena i svega što one rade u svojim životima i što postižu.

Pre svega, mama je ta koja svoje dete nosi devet meseci u sebi, i koja omogućava nastanak života.

Mama je nezamenljiva osoba koja je prisutna u toku celog života, od ranog detinjstva kada se brine o životu svog deteta i pruža mu ljubav, pažnju i utehu kada je to najpotrebnije.

Kroz život majka je tu i u dobru i u zlu – ona vodi svoje dete u park, pomažemu da nauči tablicu množenja, da prebrodi svoju prvu ljubav i da se osamostali, kako bi mogao ili mogla da živi samostalno i da osnuje svoju porodicu.

Saveti koje ona daje su neprocenjivi i bez njih bi bilo teško voditi svoj život i prebroditi sve nedaće koje nas zateknu u toku mnogih godina našeg života.

I najmanji znak pažnje njima će mnogo značiti i sigurno ćete im ulepšati ceo dan ako uradite nešto najjednostavnije za njih.

Pored mame, baka je još jedna veoma važna osoba koja je prisutna određeni deo našeg života, i koja će dati sve za nas, kako bismo mi bili srećni i kako bismo mogli da imamo sve što poželimo u životu.

Evo nekih poklona koje možete da poklonite vašoj mami, baki ili drugoj voljenoj osobi za Osmi mart.

Bicikl gradski ženski    Bicikl Visitor FASHION  Bicikl Capriolo MTB Visitor Cross bike

Korpa za bicikl    Zvonca za bicikl

Brava za bicikl     Servis bicikla njenog 

Poklon za 8 mart ne mora da bude ekstravagantan da bi se one osećale voljeno i cenjeno, a svaki mali znak pažnje njima mnogo znači.

Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
33.590,00 RSD
Veličina
17
Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
25.590,00 RSD
Veličina
13
Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
28.990,00 RSD
Veličina
17

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

10.
Feb.
2023.
Blog
Koji bicikl odabrati? To je pitanje na koje će te morati sami dati odgovor. Ali, kako da znate koji bicikl Vama treba i koji je baš za Vas? Nadamo se ...
10.
Feb.
2021.
Blog
Najvažniji saveti za izbegavanje krađe bicikla. Da biste izbegli da postanete žrtva krađe bicikla, svaki biciklisti bi trebalo da ima čvrstu bravu ...