Najčešća pitanja

Svoje podatke možete menjati kada se sa svojim korisničkim imenom i lozinkom ulogujete na naš sajt i pristupite stranici ''Moj profil''. Na ovom mestu, takođe, možete menjati i druge lične podatke, pregledati svoje porudžbine, njihove statuse kao i omiljene proizvode.

U slučaju kada artikal nije ispravan, molimo vas da nas u najkraćem mogućem roku kontaktirate na e-mail. Pre nego što to učinite detaljno pregledajte sadržaj paketa i proverite da li su u pitanju fizička oštećenja nastala neadekvatnim transportom ili je u pitanju neki drugi kvar. Svi artikli koji se prodaju preko naše online prodaje su novi, u originalnom pakovanju i podležu garanciji koja je naznačena u opisu i karakteristikama artikla. Takve artikle ćemo zameniti ili izvršiti povraćaj novca u zavisnosti od Vaše odluke. Ukoliko je oštećenje nastalo neadekvatnim rukovanjem koje je u suprotnosti sa pravilima navedenim u uputstvu artikla, naša prodavnica ne snosi nikakvu odgovornost i nije u obavezi da zameni ili izvrši novčanu nadoknadu artikla.

U našoj ponudi ima puno artikala koji su asortimanski i iz tog razloga na jednoj slici ima vise artikala (iskazana cena odnosi se na jedan artikal). Ukoliko želite da naručite određen proizvod iz asortimana molimo Vas da u napomeni tačno naznačite koji artikal sa slike želite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Molimo Vas da nas u tom slučaju kontaktirate pozivom na broj telefona 063/873 82 55 i naše stručno osoblje će sa zadovoljstvom da Vas sasluša i pomogne oko izbora. Vaša sreća i radost na dva točka je naše zadovoljstvo.

U ovom trenutku ne postoji mogućnost isporuke robe van teritorije Srbije, čim bude postojala takva mogućnost obavestićemo Vas. Robu nije moguće isporučiti ni na teritoriju Kosova i Metohije.

Radnim danima: 8-20h Subotom: 8-19h
nedeljom korisnička podrška ne radi.

 

Kuriri BEX Express-a (eksterna firma koja vrši dostavu robe za nas), pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16h više informacija možete pronaći OVDE.

Ne brinite, kurir će Vam poslati sms sa njegovim brojem telefona na koji ga možete kontaktirati i dogovoriti novo vreme isporuke. Ukoliko i ne kontaktirate kurira on će svakako pokušati isporuku i narednog dana.

Molimo Vas da nas u tom slučaju kontaktirate pozivom na broj telefona 063/873 82 55 i mi ćemo poručiti za Vas.

Artikle kupljene putem Online prodavnice nije moguće menjati niti reklamirati u maloprodajnim objektimaCyclomania, način zamene artikala možete pronaći OVDE dok način reklamacije artikala možete naći OVDE