26.
Mar
2020
Blog
Odlučili ste se baviti biciklizmom ili se vozite svakodnevnodo posla i nenepoznat Vam je biciklistički rečnik? Tu smo mi, da Vam približimo najosnovnije delove bicikla. Bez brige, razumemo. Ipak je previše tematika detaljna. Odlučili smo se da Vam pomognemo i napravimo pregled anatomije bicikla. Uz popis bitnih delova bicikla, bliže ćemo opisati samo one najbitnije kako bi znali odrediti šta baš Vama treba. Nakon što odaberete dobar temelj, ostala nadogradnja će ići kao podmazana :)
24.
Dec
2020
Blog
  Popularnost električnih trotineta sve više raste, potpuno opravdano rekli bi smo. Njihova praktičnost, jednostavnost, mali gabariti i činjenica da gradske gužve ne postoje za ove dvotočkaše dovoljan su razlog za tako nešto. Najčešće se koriste u većim gradovima, jer tu i jeste najveća potreba da se izbegnu gužve koje postaju sve češće a broj automobila sve veći. Jedno od mogućih rešenja jesu upravo električni trotineti.
15.
Oct
2023
Blog
ŽIVITE U STANU? Neka Vaš bicikl “bezbrižno” prezimi. Sunčani dani i lepo vreme… Divan osećaj poznat samo biciklistima. Brz prevoz, ekonomičan, bez zastoja u gradu, nemogućnosti nalaženja parking mesta, točenja goriva… i tako začaran krug.  
25.
Dec
2019
Blog
Jeste li ikada otišli na mtb vožnju, dužu drumsku vožnju ili pedalirali gradskim bicklom, a da Vas je zatekla na putu kiša? Ne govorimo o onoj kišici koju jedva osetite već o onom jakom pljusku zbog kojeg ste potpuno mokri u roku od nekoliko sekundi.