SQlab Sedište 6OX Ergowave active
SQlab Sedište 6OX Ergowave active
SQlab Sedište 6OX Ergowave active
SQlab Sedište 6OX Ergowave active
SQ LAB

SQlab Sedište 6OX Ergowave active

Šifra artikla: 12356
Sačuvajte u listi želja
Novo sedlo za e-bicikl 6OX kombinuje prednosti uspešnih modela sedla ERGOVAVE® i ERGOLUKS®. Kao deo razvoja proizvoda, oblik sedla je prilagođen i usavršen za posebnu upotrebu na E-MTB kao i za Graviti Bike.

Podignuti zadnji deo pruža vec´u potporu unazad i osigurava efikasan prenos snage. Držač na podignutim leđima pruža dodatnu potporu pozadi.

Pored toga, pokrivač sedla je robustan, posebno na ivicama. Ravni i spušteni nos sedla vrši manji pritisak na osetljiva područja muškaraca i žena. Za još bolje rasterec´enje pritiska, posebno pri dugim tehničkim usponima, nosač sedla 6OX-a postao je malo širi, ali jednako ravan i sa najvec´om moguc´om površinom.

Podloga je dizajnirana za specifične potrebe na E-MTB sa savršenim prigušivačkim svojstvima za neravne terene.

Zbog ovih modifikacija, 6OX je idealno sedlo za dugačke i strme uspone na E-MTB, a istovremeno, čak i na biciklima bez motora, pruža optimalno olakšanje. Tehnologija aktivnog sedla SQlab omoguc´ava sedlu da prati kretanje pedala kako se povec´ava udobnost, pokrec´u se kičmeni diskovi i minimalizuje pritisak na sedec´e kosti. Ispravno širinsko sedlo je preduslov za maksimalne performanse.

Za bicikle sa umerenim do uspravnim sedec´im položajem.
Karakteristika Vrednost
Kategorija Sedišta
Brend SQ LAB
Trenutno nema komentara

Slični proizvodi

Zumiraj