Pakne Galfer Formula R-mega The one FD451G1053
GALFER

Pakne Galfer Formula R-mega The one FD451G1053

Šifra artikla: 11001
0,00 RSD
1.600,00 RSD
1.600,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
  • UNIVERZALNA
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja
Prednosti koje pružaju smeše kočionih pločica GALFER su:
- Apsolutno odsustvo zvukova prilikom kočenja
- Progresivnost i precizno doziranje sile kočenja, naravno i dobar osećaj pri kočenju. Odličan odziv kočnice u trenutcima kada je najpotrebnija.
- Zbog dobrog balansa u samoj kočionoj smeši praktično potpuno izostaju dobro poznate vibracije
- Minimalna potrošnja diska
- Poseduje veoma veliku otpornost na visoke temperature koje se javljaju tokom kočenja što pruža visoku bezbednost i sigurnost vozača pri uzastopnom i čestom kočenju.

Sve ove karakteristike usklađene su i sa dugim vekom trajanja kočionih pločica za bicikle GALFER. Kočione pločice za bicikle proizvođača GALFER pružaju konstantan odziv na pritisak poluge kočnice, uz visoke performanse kočenja tokom eksploatacije kočionih pločica, utiču na poboljšanje upravljivosti samog bicikla, pozitivno utiču na bezbednost, te vozač tokom korišćenja dobija na samopouzdanju i pomera granice vožnje napred. Frikcioni materijali koji se koriste pri proizvodnji kočionih pločica posebno su dizajnirani i formulisani za upotrebu u biciklističkom sportu i sve njegove specifičnosti.

Kočione pločice STANDARD su pločice koje se mogu koristiti za sve uslove. Ovo je odlično izbalansiran proizvod u smislu sile kočenja, izdržljivosti, dugotrajnosti, progresivnosti i sigurnosti prilikom kočenja. Nisu predviđene za ekstremne uslove.
Karakteristika Vrednost
Kategorija Kočnice
Brend GALFER
Kočnice delovi Disk pribor
Trenutno nema komentara

Slični proizvodi

Zumiraj